Pentti Loukosen laaja sukuselvitys Kuolemajärven Kolkkalan ja Koiviston Rautasen kylistä rakentuu uudistetulle verkkosivustolle entistä laajempana. 

etusivukuva.jpgSukututkija Pentti Loukosen vanhojen verkkosivujen kolkkala.net ja rautanen.net uusi yhteinen osoite on nyt kolkkala-rautanen.fi

Olemme siirtäneet vanhojen sivujen sisällön uudistettuna ja entistä laajempana mobiiliystävälliselle alustalle. Nyt sivuja voi katsella helposti myös mobiililaitteilla.

Sivut eivät ole julkaisuhetkellä valmiit, mutta Kolkkalan osalta kaikki talot (61 kpl) asukkaineen on laitettu sivuille. Rautasen osalta työ jatkuu vielä ja valmistuu talo kerrallaan.

Talojen ja asukkaiden lisäksi sivustolla on paljon muuta materiaalia. Aineistojen keruu jatkuu ja tässä tarvitsemme myös sinun apuasi mikäli juuresi ovat näissä kylissä.

Toivomme, että  sivustolla vierailevat lähettäisivät meille täydentäviä tietoja, muistelutekstejä ja valokuvia sivuston kylistä ja henkilöistä. Sivustolla on myös paljon tunnistettavia henkilöitä valokuvissa. 

 

Ota yhteyttä!